Forestill deg at du kjøper de perfekte buksene. De har akkurat det snittet du har lett etter, og de sitter som om de er skreddersydd til deg. En dag kommer anledningen hvor disse buksene skal tas i bruk, men så oppstår det et problem. Alt undertøyet du har i skuffen skaper folder i buksa når du har det på. Det krøller seg opp og lager klumper, og er umulig å skjule. Til dette problemet finnes det kun én løsning – nemlig briefs.

Nettbutikken til Intimo kan gi deg nettopp det du leter etter i denne situasjonen. Her vil du finne et utmerket og bredt utvalg av forskjellige former for briefs for menn. Dette er et stykke undertøy som er helt avgjørende å ha i kommoden. For noen er det et stykke tøy man bruker til enkelte klesplagg for å se best mulig ut, for andre er det ens foretrukne undertøy til enhver anledning. Intimo.no har tatt hensyn til begge deler. Derfor kan du kjøpe enkelte briefs som egner seg til å utgjøre én enhet i en mangfoldig undertøysskuff, men du kan også skaffe deg pakker med flere for å fylle på med ditt yndlings-undertøy.

Det meste av tøy skal man forsøke å bevare så lenge som mulig, men noe er man nødt til å bytte fullstendig ut en gang i ny og ne. Hvis ditt oppdrag i dag er å skifte ut hele undertøysparken så kan du puste lettet ut. Intimo.no fører kun briefs i den beste kvalitet du kan tenke deg, samtidig som prisene er konkurransedyktige. Ingenting er som å kunne fullføre dagens gjøremål på ett og samme sted. Finn dine nye yndlingsbriefs ved å bla deg gjennom et fantastisk utvalg av design, farger, fasonger og materialer. At du vil finne det du leter etter er garantert!